Kuka pelaa kirjastossa

Kirjaston asiakkaat ovat ahkeria pelaajia, mutta niin ovat kirjastolaisetkin. Jo vuonna 2013 selvisi, että kirjastolaiset pelaavat ahkerammin pelikonsoleilla ja tietokoneella kuin muut suomalaiset keskimäärin. Myös tietovisat, lautapelit, korttipelit ja mobiilipelit kuluivat kirjastolaisten käsissä. Moni vastaaja kertoi, että viimeksi oli pelattu vain joitain tunteja sitten. Melkoista pelaamista!

Tällä hetkellä HelMet-kirjaston kokoelmissa on yli 400 lautapelia sekä aikuisille että lapsille, joista useimpia voi lainata tai varata haettavaksi lähikirjastosta. Hauskaa pelaamista myös asiakkaille!

Tulokset perustuvat Helsingin kaupunginkirjaston työtekijöille toteutettuun kyselyyn. Katso lisää Pelin paikka -hankkeen loppuraportista.

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter