Kehittämistoimisto esittäytyy

Helsingin kaupunginkirjaston kehittämistoimistossa työskentelee noin kymmenen henkilöä, jotka ovat mukana uusien projektien suunnittelussa, kirjastotilojen uudistamisessa, henkilöstön kouluttamisessa ja ruotsinkielisten palveluiden tuottamisessa. Kehittämistoimisto toteuttaa myös tutkimustyötä, kehittää kirjaston työtapoja ja tekee taustatyötä kirjaston tulevaisuutta varten. jätä palautetta ja terveisiä meille osoitteeseen: lainausmerkki@hel.fi

 

Marja-Liisa on kehittämistoimiston päällikkö.

 

Karoliina toteuttaa henkilöstön koulutusten suunnittelua ja tiedottamista.

 

Lea suunnittelee kirjaston koulutus- ja opastuspalveluja asiakkaille.

 

Jouni vastaa tilastoista, kyselyistä ja arvioinneista.

 

Susanna kääntää tekstejä ruotsiksi ja suunnittelee ruotsinkielisiä palveluita.

 

Anne osaa EU-hankkeiden valmistelun ja toteutuksen.

 

Pia koordinoi kirjastotilojen uudistuksia ja valvoo työn toteutumista.

 

Päivi koordinoi Mediataikuri-hanketta, jossa esikoululaiset saavat yhä enemmän ja parempaa opastusta mediataitoihin.

 

Hannu koordinoi kirjastotilojen turvallisuusasioita.

 

Helsingin kaupunginkirjastoon kuuluu myös 37 lähikirjastoa ja yli 10 muuta hallinnon ja kansallisen toiminnan yksikköä. Työntekijöitä on noin 500. Kirjaston palvelut löytyvät HelMetistä eli helmet.fi-palvelusta. Pääkaupunkiseudulla noin seitsemän kymmenestä henkilöstä käyttää säännöllisesti kirjastoa lainaamiseen, lukemiseen, työskentelyyn, lehtien lukuun tai netin käyttämiseen. Kirjastokortin omistaa noin 400 000 pääkaupunkiseutulaista.

 

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter